LUCE INTERMITTENTE

82.00 

Description

1040866

LUCE INTERMITTENTE BIANCA

Descrizione

Luce di segnalazione intermittente non omologata. A LED con pannello solare ad attivazione crepuscolare. Ideale per pontili, boe, ingresso porti, ostacoli. Alimentazione con pacco batterie interno ricaricabile. Dim. mm. 71x71x135H. Peso gr. 240.

Përshkrim

Buzë garash Jumbo e destinuar për anije të mëdha, është lehtësisht e dukshme edhe nga një distancë e madhe falë lartësisë së saj prej 320 cm E bërë nga PVC 1100 decitex, ajo i reziston në mënyrë perfekte trajtimit dhe çdo hipjeje gjatë regatave. Tre pikat e fiksimit të përforcuar, të vendosura nën bazën e tij, e lejojnë atë të balastohet sipas kushteve të detit dhe erës, 5 dorezat e tij të shpërndara në strukturë lehtësojnë trajtimin e tij dhe është i pajisur me 3 xhepa 60×90 cm ku mund të strehoheni. një logo ose reklamë. E pajisur me dy unaza në krye për të ngjitur një flamur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LUCE INTERMITTENTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *