LUCE DA LAVORO

25.99 

Description

 P67369

Descrizione

Luce da lavoro supporto dell’inclinazione magnetica per stabilizzare e inclinare la luce. Gancio di sospensione per appenderla a vari supporti. Magnete sul retro per ancorarla a parti metalliche. Luminosità 200 lumens per una visibilità massima indicativa di 30 mt. Peso di 170g senza batterie. Protezione dall’acqua IPx3. Modi d’uso: 1) Torcia 2) Spot

Unità di misura N

Përshkrim Punoni mbështetjen e animit magnetik të dritës për të stabilizuar dhe anim dritën. Goditje pezullimi për ta varur në mbështetëse të ndryshme. Magnet në anën e pasme për ta ankoruar në pjesë metalike. Ndriçim 200 lumen për një dukshmëri maksimale indikative prej 30 metrash. Pesha 170g pa bateri. Mbrojtja e ujit IPx3. Si të përdorni: 1) Pishtar 2) Njolla

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LUCE DA LAVORO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *