KIT WIND DIGITALE COMPLETO

1,045.00 

Available on backorder

Description

P57751

Descrizione:

Display digitale monocromatico multi riga a segmenti con installazione ad incasso completo di 25 mt. Di cavo e sensore vento per testa d’albero. La facile lettura dei dati visualizzati offre un comodo aiuto durante le fasi critiche di navigazione. In aiuto al dato digitale è presente una rappresentazione digitale semplificata del display analogico WIND-a.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

P57751

EKRAN DIXHITAL MONOKROMATIK WIND

Përshkrimi:

Ekran dixhital monokromatik i segmentuar me shumë linja me instalim të plotë të zhytur prej 25 metrash. Me kabllo dhe sensor ere për direk. Leximi i lehtë i të dhënave të shfaqura ofron ndihmë të përshtatshme gjatë fazave kritike të navigimit. Për të ndihmuar të dhënat dixhitale ekziston një paraqitje dixhitale e thjeshtuar e ekranit analog WIND.

P57751 MANUALE WIND ITA

Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KIT WIND DIGITALE COMPLETO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *