KIT TRASFORMAZIONE WC 12V.

296.64 

Description

 2424836

Descrizione

Kit trasformazione WC da manuale a elettrico. Completo di pompa, maceratore, base rotonda, portagomma per non sostituire i raccordi e le tubazioni esistenti, pannello elettrico, cm. 40 tubo Ø mm. 25, viteria. Si adatta ai WC: Jabsco, TMC, AAA, Raritan, Groco, Wilcox, ecc.

Unità di misura N

Përshkrim

Paketimi i konvertimit të tualetit nga manual në elektrik. Plotësoni me pompë, makerator, bazë të rrumbullakët, lidhës gete në mënyrë që të mos zëvendësoni pajisjet dhe tubat ekzistues, panelin elektrik, cm. 40 tub Ø mm. 25, vida. Përshtatet tualetet: Jabsco, TMC, AAA, Raritan, Groco, Wilcox, etj.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KIT TRASFORMAZIONE WC 12V.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *