KIT RIPARAZIONE VETRORESINA ML 375

30.99 

Description

 6440039

Descrizione

Il kit comprende: resina bicomponente a base poliestere tessuto in fibra di vetro, recipiente per miscelazione, pennello, carta abrasiva di preparazione e finitura. Per riparare e rinforzare materiali diversi come vetroresina, legno, metallo, plastica, marmo e cemento.

Unità di misura N

Përshkrim

Paketa përfshin: rrëshirë me përbërje poliestër me dy përbërës, pëlhurë me lesh xhami, enë për përzierje, furçë, përgatitje dhe letër gërryese të përfunduar. Për të riparuar dhe përforcuar materiale të ndryshme si tekstil me fije qelqi, druri, metali, plastika, mermeri dhe betoni.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KIT RIPARAZIONE VETRORESINA ML 375”

Your email address will not be published. Required fields are marked *