KIT COMPLETO ELICA BTQ 125-30

2,007.00 

Available on backorder

Description

0390004

Descrizione:

Kit completo elica di prua, tunnel, comando, prolunga, fusibile e portafusibile. Materiali di ultima generazione, nessun componente elettronico è installato sul motore. Tutte le protezioni sono gestite dal microprocessore installato sui pannelli di controllo. Inversione di spinta con ritardo programmato, disinserimento automatico temporizzato. Protezione termica contro il surriscaldamento del motore. Elica e carter di protezione per i teleinvertitori in robusto materiale composito, riduttore in bronzo, anodo di zinco di serie indipendente dal riduttore e facilmente sostituibile. Dotata di giunto elastico parastrappi. Il kit contiene: – elica di prua art.0390012 – tunnel lung. mt. 0,75 art.0390430 – comando joystick art.0390531 – prolunga mt. 6 art.0390551 – portafusibile art.0390573 – fusibile da 225 A art.0390563

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

0390004

KOMPLET I PLOTE I HELIKES BTQ 125-30kg 12V

Përshkrimi:

Kompleti i plotë shtytës me hark, tunel, kontroll, zgjatim, siguresë dhe mbajtëse siguresash. Materialet e gjeneratës së fundit, asnjë komponent elektronik nuk është instaluar në motor. Të gjitha mbrojtjet menaxhohen nga mikroprocesori i instaluar në panelet e kontrollit. Shtytje e kundërt me vonesë të programuar, çarmatim automatik me kohë. Mbrojtje termike kundër mbinxehjes së motorit. Helika dhe këllëf mbrojtës për kthimin mbrapsht në material kompozit të fortë, reduktues bronzi, anodë zinku si standard i pavarur nga reduktuesi dhe lehtësisht i zëvendësueshëm. E pajisur me bashkim fleksibël fleksibël. Kompleti përmban: – artikullin e shtytësit të harkut 0390012 – gjatësinë e tunelit. mt. 0,75 artikulli 0390430 – artikulli i kontrollit të levës 0390531 – zgjerimi mt. 6 artikulli 0390551 – artikulli mbajtës i siguresave 0390573 – 225 Një artikull i siguresave 0390563
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KIT COMPLETO ELICA BTQ 125-30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *