Jobe Turbo Pump 230v

129.99 

Categories: ,

Description

410017301

Our strongest pump in the line-up. A Jobe Heavy Duty pump inflates a Hotseat towable in only 45 seconds. This pump works especially well on larger tubes, which can be a heavy duty to inflate properly. Our superfast Jobe Heavy Duty pump includes a luxurious Halkey Roberts nozzle and inflates and deflates. Start your work out on the water, instead of the land.
SPEFICATION
 • 230v pump
 • 3,87 Ampere required
 • Airflow 48 ft3/min
 • Halkey roberts nozzle
 • Inflates and deflates
 • Pressure: up to 0,19 bar (2,7PSI)
 • Dimensions: 8,5″ x 7,1″ x 6,3″ | 21,5 x 18 x 16 cm

PERKTHIMI

410017301

Pompa jonë më e fortë në formacion. Një pompë Jobe Heavy Duty fryn një Hotseat të rimorkueshme në vetëm 45 sekonda. Kjo pompë funksionon veçanërisht mirë në tuba më të mëdhenj, të cilët mund të jenë një detyrë e rëndë për të fryrë siç duhet. Pompa jonë super e shpejtë Jobe Heavy Duty përfshin një grykë luksoze Halkey Roberts dhe fryhet dhe shfryhet. Filloni punën tuaj në ujë, në vend të tokës.
SPICIFIKIMET

 • Pompë 230 V
 • Kërkohet 3,87 Amper
 • Rrjedha e ajrit 48 ft3/min
 • Halkey roberts hundë
 • Fryn edhe shfryn
 • Presioni: deri në 0,19 bar (2,7 PSI)
 • Përmasat: 8,5″ x 7,1″ x 6,3″ | 21,5 x 18 x 16 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Turbo Pump 230v”

Your email address will not be published. Required fields are marked *