Jobe Sofia 3/2mm Shorty Wetsuit Women Rose Pink

92.00 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303622002

Jobe Sofia 3/2mm Shorty Wetsuit Women Rose Pink

The Jobe Sofia 3/2mm Shorty Wetsuit Women Rose Pink is an elegant way to keep out the frigid cold! This full stretch neoprene shorty is loaded with warmth enhancing tech to keep summer rolling all year long. With features like durable flatlock seams, a back zipper for easy entry, and interior strengthening tape, you may never be cold again. The Sophia Shorty 3/2MM comes in a aptly named rose pink and is custom designed for the ladies with a feminine fit.
  • Made of 50% based limestone neoprene
  • 3 mm neoprene on chest & back, 2 mm on other panels
  • Back zipper for fast entry
  • Durable flatlock seams
  • Feminine fit
  • Full stretch neoprene
  • Strengthening tape inside

303622002

Jobe Sofia 3/2mm Rrozë rozë e shkurtër e rrobave për femraRrëndafili i shkurtër Jobe Sofia 3/2mm për femra është një mënyrë elegante për të mbajtur larg të ftohtin e ftohtë! Ky short neopreni me shtrirje të plotë është i ngarkuar me teknologji për të rritur ngrohtësinë për të mbajtur verën të lëvizë gjatë gjithë vitit. Me veçori të tilla si qepjet e qëndrueshme me bllokim të sheshtë, një zinxhir mbrapa për hyrje të lehtë dhe shirit për forcimin e brendshëm, mund të mos jeni më kurrë të ftohtë. Sophia Shorty 3/2MM vjen në një ngjyrë rozë të emërtuar me vend dhe është projektuar me porosi për zonjat me një përshtatje femërore.
Bërë nga neoprene me bazë 50% gëlqeror
Neopren 3 mm në gjoks dhe shpinë, 2 mm në panele të tjera
Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Përshtatje femërore
Neoprene me shtrirje të plotë
Shirit forcues brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Sofia 3/2mm Shorty Wetsuit Women Rose Pink”

Your email address will not be published. Required fields are marked *