Jobe Prime Wake Combo Red

46.00 

Available on backorder

Category:

Description

This entry-level wakeboard Handle features EVA profiled grip, which provides a lively feeling. Its pencil EVA-floats keep the rope away from propellers and make it easy to retrieve.
 • 15 inch/38.1 cm wide handle
 • 16 strand mainline
 • 27,5cm diameter grip
 • 65 ft. | 19,8m mainline
 • EVA profiled handle grip
 • Pencil floats to support floatation

Perkthimi:

Kjo dorezë wakeboard e nivelit fillestar përmban dorezë të profilizuar EVA, e cila ofron një ndjenjë të gjallë. Flokët e tij EVA me laps e mbajnë litarin larg nga helikat dhe e bëjnë të lehtë marrjen e tij.

 • Dorezë 15 inç/38,1 cm e gjerë
 • 16 fillesa kryesore
 • Kapje me diametër 27,5 cm
 • 65 këmbë | Linja kryesore 19,8 m
 • Dorezë e profilizuar EVA
 • Lapata noton për të mbështetur notimin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Prime Wake Combo Red”

Your email address will not be published. Required fields are marked *