Jobe Pace Wakesurfer

401.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Mind your pace with the Jobe Pace wakesurfer. The Pace is a surfstyle wakesurfer with is perfect for beginners and intermediate riders or those who just want to cruise on the endless wave. This wakesurfer comes with a double concave to channel the water out from the tail and create a board with better planning surface. So if you want a mellow board to cruise on and enjoy the rider, the Pace is the board for you
FEATURES
 • 3 nylon fins
 • Beginners and intermediate board
 • Double concave tip and center
 • Extra channels in the tail for traction
 • High press fiberglass molded
 • Machined Grooved EVA deck with extra tall tail kick
 • Made with 100% solar power
 • Rocker: 2,5″ | 6,35 CM
 • Wakesurf style
 • Recommended rider weight: Up to 95kg | 210 lbs
 • Dimensions: 142,2 cm x 52 cm | 56″ x 20,5″

PERKTHIMI

JOBE PACE WAKESURFER
582522002
Kini parasysh ritmin tuaj me zgjodhësin Jobe Pace. Pace është një surfist në stilin e surfimit me të cilin është i përsosur për kalorës fillestarë dhe mesatarë ose për ata që thjesht duan të lundrojnë në valën e pafund. Ky wakesurfer vjen me një konkave të dyfishtë për të kanalizuar ujin nga bishti dhe për të krijuar një tabelë me sipërfaqe më të mirë planifikimi. Pra, nëse doni një bord të butë për të lundruar dhe për të shijuar kalorësin, Pace është bordi për ju

 • TIPARET
 • 3 pendë najloni
 • Bordi fillestar dhe i ndërmjetëm
 • Maja dhe qendra e dyfishtë konkave
 • Kanale shtesë në bisht për tërheqje
 • I derdhur me tekstil me fije qelqi me shtypje të lartë
 • Kuvertë EVA e përpunuar me brazdë me goditje bishti shumë të gjatë
 • Prodhuar me 100% energji diellore
 • Roker: 2,5″ | 6,35 CM
 • Stili wakesurf
 • Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 95 kg | 210 paund
 • Përmasat: 142,2 cm x 52 cm | 56″ x 20,5″

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Pace Wakesurfer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *