Jobe Hotseat Towable 1P

214.99 

Description

230120008
Set foot on the almighty Hotseat, Jobe’s fastest and most durable 1 person donut towable. The difference between the Hotseat and the other donut towables is the full 840 denier cover, which makes this the most durable donut towable. The Hotseat is equipped with 4 luxurious neoprene knuckle-guard handles which offer grip and comfort.

FEATURES

 • 4 Handles with neoprene knuckle guards
 • Double stitched nylon
 • Max 1 person
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • Safety chamber
 • 840 Denier nylon cover
 • 26 gauge PVC
 • Dimensions when inflated: Ø50 x 20.4″, Ø128 x 52cm
 • Dimensions when deflated – 55″ | 140cm

PERKTHIMI

230120008
Vendosni këmbën në sediljen e plotfuqishme Hotseat, më e shpejtë dhe më e qëndrueshme e Jobe-së për një donut për 1 person që mund të tërhiqet. Dallimi midis Hotseat dhe rimorkuesve të tjerë të donutit është mbulesa e plotë 840 denier, gjë që e bën këtë donut më të qëndrueshëm të tërheqshëm. Hotseat është i pajisur me 4 doreza luksoze neoprene-mbrojtëse të kyçeve, të cilat ofrojnë kapje dhe rehati.

TIPARET

 • 4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • Najloni i qepur dyfish
 • Maksimumi 1 person
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • Dhoma e sigurisë
 • 840 Denier mbulesë najloni
 • PVC me diametër 26
 • Dimensionet kur fryhen: Ø50 x 20.4″, Ø128 x 52 cm
 • Dimensionet kur shfryhen – 55″ | 140 cm

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Hotseat Towable 1P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *