Jobe Fiberglass SUP Paddle Orange 3-parts

Description

486721006

Jobe Fiberglass SUP Paddle Orange 3-parts

The Jobe Fiberglass SUP Paddle Orange 3-piece is a perfect example of form meeting function. Featuring an extremely light fiberglass shaft for an excellent flex to weight ratio the Jobe Fiberglass Paddle is a joy to hold. And with a comfortable fiberglass T-Grip built in you’ll never want to put it down.
  • Blade angle: 9°
  • Blade of 20% carbon and 80% fiberglass
  • Blade surface: 91 in²
  • Blade width: 8″ | 203mm
  • Clip with lever to adjust fast and easy
  • Fiberglass handle
  • Length: 70,8″ / 68,8″ | 180cm / 220cm
  • Shaft of 20% carbon and 80% fiberglass
  • Weight: 780g | 1,71lbs

486721006

Jobe tekstil me fije qelqi SUP Paddle Orange 3-pjesëshe Jobe tekstil me fije qelqi SUP Paddle Orange 3-pjesëshe është një shembull i përsosur i funksionit të takimit të formës. Me një bosht tekstil me fije qelqi jashtëzakonisht të lehtë për një raport të shkëlqyer fleksibiliteti ndaj peshës, Jobe Fiberglass Paddle është një kënaqësi për t’u mbajtur. Dhe me një T-Grip të rehatshëm me tekstil me fije qelqi të integruar, nuk do të dëshironi kurrë ta ulni atë.
Këndi i tehut: 9°
Teh prej 20% karbon dhe 80% tekstil me fije qelqi
Sipërfaqja e tehut: 91 in²
Gjerësia e tehut: 8″ | 203 mm
Kapëse me levë për t’u rregulluar shpejt dhe lehtë
Dorezë me tekstil me fije qelqi
Gjatësia: 70,8″ / 68,8″ | 180cm / 220cm
Bosht prej 20% karbon dhe 80% tekstil me fije qelqi
Pesha: 780g | 1,71 paund

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Fiberglass SUP Paddle Orange 3-parts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *