Jobe Exceed Wakeskate

217.99 

Available on backorder

Category:

Description

JOBE EXCEED WAKESKATE

572520001

You know you made the right choice when you find yourself in an Ollie and Shuvit on a board engineered to perform. With a high concave EVA deck and 14-layer maple plywood laminate construction, this wake skate gives the rider control and stability in trick sessions.

Continuous rocker

  • FEATURES
  • 9 layer maple plywood laminate construction
  • 2 nylon fins
  • Fully padded concave EVA deck

PERKTHIMI

JOBE EXCEED WAKESKATE

572520001

Ju e dini se keni bërë zgjedhjen e duhur kur e gjeni veten në një Ollie dhe Shuvit në një bord të krijuar për të performuar. Me një kuvertë të lartë konkave EVA dhe një konstruksion të petëzuar nga kompensatë panje me 14 shtresa, ky wakeboard i jep serfistit kontroll dhe stabilitet në seancat e lojerave ujore.

  • KARAKTERISTIKAT
  • Roker i vazhdueshëm
  • Konstruksion laminat me kompensatë panje me 9 shtresa
  • 2 pendë najloni
  • Kuvertë konkave EVA e mbushur plotësisht

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Exceed Wakeskate”

Your email address will not be published. Required fields are marked *