Jobe Detroit 3/2mm Jetski Pre-shaped Wetsuit Armor

299.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

303521004
The Jobe Detroit 3/2mm Jetski Pre-shaped Wetsuit Armor is exactly like the name implies. It’s a suit of armor for the water, the perfect jet ski wetsuit. Featuring Pre-curved PWC sitting shape for optimal comfort and D3O impact protectors on knees, shins, elbows & shoulders this full suit has got you very well protected for when you need it most.

 

FEATURES

 • 3 mm neoprene on chest & back, 2 mm on other panels
 • Back zipper for fast entry
 • D3O impact protectors on shins, knees, elbows & shoulders (www.d3o.com)
 • Extra comfortable & extra long shin panel
 • Pre-curved Jetski stance shape for optimal comfort
 • Soft, flexible & breathable stitched seams
 • Strengthening tape inside
 • Water drainage system

PERKTHIMI

303521004
Jobe Detroit 3 / 2mm Jetski Wetsuit Armor në formë paraprake është tamam siç nënkupton emri. Është një kostum forca të blinduara për ujin, kostumi i përsosur me ujë për jet ski. Me formën e uljes PWC para-lakuar për rehati optimale dhe mbrojtës nga ndikimi D3O në gjunjë, këmbë, bërryla dhe shpatulla, ky kostum i plotë ju ka mbrojtur shumë mirë kur ju nevojitet më shumë.

TIPARET

 • Neoprene 3 mm në gjoks dhe shpinë, 2 mm në panele të tjera
 • Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
 • Mbrojtës nga ndikimi D3O në këmbë, gjunjë, bërryla dhe shpatulla (www.d3o.com)
 • Panel ekstra i rehatshëm dhe ekstra i gjatë
 • Forma e qëndrimit të para-lakuar Jetski për rehati optimale
 • Qepje të qepura të buta, fleksibël dhe me frymëmarrje
 • Shirit forcues brenda
 • Sistemi i kullimit të ujit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Detroit 3/2mm Jetski Pre-shaped Wetsuit Armor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *