IMBRACATURA EKTOR

340.00 

Available on backorder

Description

 7979001

Descrizione

Fabbricato in poliammide con ampio fascione girovita con taglio alto, per il massimo sostegno della fascia lombare, comode imbottiture sui cosciali, 2 ampi anelli porta-materiale laterali, 5 asole in fettuccia per ospitare materiale isolato e permettere di personalizzare al massimo la disposizione dell’attrezzatura, facilitandone l’immediata individuazione, 4 fibbie RAPIDE di chiusura su vita e cosciali. Punti di attacco anticaduta sternale e dorsale. Punto di attacco ventrale per la progressione su fune. Punti di posizionamento laterali in alluminio ripiegabili a scatto, che riducono la possibilità d’impiglio quando non utilizzati.

Unità di misura N

Përshkrim

Bërë nga poliamide me një brez të gjerë me prerje të lartë, për mbështetjen maksimale të rripit të mesit, mbushje të rehatshme në sythe këmbësh, 2 sythe të mëdha mbajtëse të materialit anësor, 5 lojëra elektronike për të akomoduar materialin e izoluar dhe ju lejon të personalizoni rregullimin e pajisje, duke lehtësuar identifikimin e menjëhershëm, 4 kopsa të shpejtë të mbylljes në bel dhe sythe të këmbëve. Pikat e lidhjes së arrestit të rënies së prapme dhe shpinore. Pika e bashkimit të barkut për përparimin e litarit. Pika e pozicionimit anësor të aluminit që paloset lehtë, të cilat zvogëlojnë mundësinë e bllokimit kur nuk janë në përdorim.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMBRACATURA EKTOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *