IC-M93D EURO

566.99 

Description

5006743

The IC-M93D EURO VHF/DSC handheld radio is the successor to the popular IC-M91D. Stylish and slim, this new Icom handheld contains an abundance of features including a dedicated built-in DSC receiver (meets ITU-R M.493-13 Class D DSC), internal GPS and active noise cancelling technology. In addition, an intuitive interface coupled with 2.3 inch full dot matrix high-contrast display and soft keypad makes this a comfortable and easy hand-portable to operate.

 

5006743

Radioja e dorës IC-M93D EURO VHF/DSC është pasardhësi i IC-M91D popullor. Elegancë dhe e hollë, kjo pajisje dore e re Icom përmban një sërë veçorish duke përfshirë një marrës të integruar të dedikuar DSC (përputhet me ITU-R M.493-13 Klasa D DSC), GPS të brendshëm dhe teknologji aktive të anulimit të zhurmës. Përveç kësaj, një ndërfaqe intuitive e shoqëruar me ekran 2,3 inç me matricë të plotë me pika me kontrast të lartë dhe tastierë të butë e bën këtë një portativ të rehatshëm dhe të lehtë për t’u përdorur me dorë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IC-M93D EURO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *