GUANTI MAXIDRY

13.00 

Available on backorder

Description

1414853

GLOVES TG.9

Description

Work gloves with synthetic coating combined with a seamless continuous thread lining, designed for protection from oils and for effective grip in humid environments. Length 25 cm. Purple / black color. Tg. 9
Unit of measure

No.

Unità di misura

N

Perkthimi:1414853

DORASHK TG.9

Përshkrim

Doreza pune me veshje sintetike të kombinuara me një rreshtim të pandërprerë të fijeve të vazhdueshme, të dizajnuara për mbrojtje nga vajrat dhe për kapje efektive në mjedise të lagështa. Gjatësia 25 cm. Ngjyrë vjollce / e zezë. Tg 9
Njësia matëse

Jo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GUANTI MAXIDRY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *