GONFIATORE GE 10-B

367.55 

Available on backorder

Description

1130981

Descrizione

Gonfiatore-sgonfiatore ad alta portata ed alta pressione. Portata lt/min 450, pressione regolabile fino a mbar 800 (4,4 psi). Alim. 12V-13A. Stop automatico alla pressione scelta. Adatto per gommoni tradizionali. Munito di batteria ricaricabile da 7 Ah che consente un’autonomia di circa 15 minuti a pieno carico. Dim. mm. 180x200x300. Peso kg. 4,8.

Unità di misura

N
PERKTHIMI

1130981

GE 10-B

Përshkrim

Inflator-deflator me prurje të lartë dhe presion të lartë. Shpejtësia e prurjes 450 l/min, presioni i rregullueshëm deri në 800 mbar (4,4 psi). Furnizimi me energji elektrike 12V-13A. Ndalim automatik në presionin e zgjedhur. I përshtatshëm për varkat tradicionale me fryrje. E pajisur me një bateri të ringarkueshme 7 Ah që lejon një autonomi prej rreth 15 minutash me ngarkesë të plotë. Dim Mm. 180x200x300. Pesha kg. 4.8.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GONFIATORE GE 10-B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *