GONFIATORE BRAVO 2000

462.00 

Available on backorder

Description

1130695

Descrizione

Gonfiatore e sgonfiatore, elettrico per gommoni, composto da un motore principale e da uno supplementare (booster) per aumentare la portata e la pressione. I due motori possono funzionare contemporanemente per ottenere la massima portata e pressione Tramite i due tasti di avviamento, arancio e rosso si avvia il motore principale o entrambi. Protezioni termiche su entrambi i motori, lunghezza cavo mt. 3. Dim. mm. 320x170x260H. Peso kg. 4,1. Senza Booster portata l/min 1800 press. mbar. 230, con Booster portata l/min 2500 press. mbar. 500

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

1130695

POMPE BRAVO 2000

Përshkrim

Fryrës dhe deflator elektrik për varkat me fryrje, i përbërë nga një motor kryesor dhe një shtesë (përforcues) për të rritur shpejtësinë e rrjedhës dhe presionin. Dy motorët mund të punojnë në të njëjtën kohë për të marrë shpejtësinë dhe presionin maksimal të rrjedhës.Motori kryesor ose të dy mund të ndizet duke përdorur dy butonat e nisjes, portokalli dhe të kuq. Mbrojtje termike në të dy motorët, gjatësia e kabllit mt. 3. Dim Mm. 320x170x260H. Pesha kg. 4.1. Pa shpejtësinë e rrjedhës së përforcuesit l/min 1800 shtypje. mbar. 230, me shpejtësi përforcuese l/min 2500 shtypje. mbar. 500
Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GONFIATORE BRAVO 2000”

Your email address will not be published. Required fields are marked *