GIUBBOTTO TROPHY GIALLO/NERO

39.00 

Available on backorder

Description

 P63684

Descrizione

TROPHY giubbotto di aiuto al galleggiamento 50 N Studiato per essere indossato sulle derive, fabbricato in polietilene rivestito esternamente da poliestere che gli conferisce un’alta resistenza. Corto con un taglio non invadente per consentire una perfetta mobilità. Dotato di una ultraresistente cerniera, di una cinghia di chiusura in vita regolabile con clip in plastica e due laccetti ai bordi inferiore e superiore, giromanica largo ed elastico. Blocchi galleggianti divisi in due parti sia avanti che sul retro. CE EN ISO12402-5

Përshkrim

Xhaketa ndihmëse e lëvizjes TROPHY 50 N E projektuar për t’u veshur në gomone, e bërë nga polietileni i veshur nga jashtë me poliestër që i jep rezistencë të lartë. E shkurtër me një prerje pa vëmendje për të lejuar lëvizshmëri të përsosur. E pajisur me një zinxhir ultra-rezistent, një rrip beli të rregullueshëm me kapëse plastike dhe dy lidhje në skajet e poshtme dhe të sipërme, vrima të gjera dhe elastike të krahëve. Blloqe lundruese të ndara në dy pjesë para dhe mbrapa. CE EN ISO12402-5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIUBBOTTO TROPHY GIALLO/NERO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *