GIUBBOTTO MARTINICA

84.99 

Description

 1008217

Descrizione

Giubbotto di salvataggio 150N a giacca con collo modulare a maggior protezione della testa, sistema di regolazione composto da cerniera, 2 nastri con fibbie a sgancio rapido, sottogamba regolabili. Sistema di segnalazione composto da nastri retroriflettenti e fischietto. Nastro di recupero, maniglia di sollevamento. UNI EN ISO 12402-3. Circonferenza toracica cm.100/110

Përshkrim

Xhaketë shpëtimi 150N me jakë modulare për mbrojtje më të madhe të kokës, sistem rregullimi i përbërë nga zinxhir, 2 rripa me kopsa të lirimit të shpejtë, këmbë të rregullueshme. Sistemi i sinjalizimit i përbërë nga shirita reflektues dhe bilbil. Rrip rikuperimi, dorezë ngritëse. UNI EN ISO 12402-3. Perimetri i gjoksit 100/110 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIUBBOTTO MARTINICA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *