GIUBBOTTO EVO 165N ROSSO

177.00 

Available on backorder

Description

 P65172

Descrizione

Giubbotto di salvataggio gonfiabile, adatto alla navigazione costiera e di altura, dalle forme arrotondate per un elevato confort ed un ottima mobilità. Semplice e comodo da indossare, dotato di parti imbottite di schiuma integrate nella cintura in vita. Accessori di serie: nastri retroriflettenti, fischietto e sottogamba. Peso gr.730. CE EN ISO 12402-3

Përshkrim

Xhaketë shpëtimi me fryrje, e përshtatshme për lundrim në bregdet dhe në det të hapur, me forma të rrumbullakosura për komoditet të lartë dhe lëvizshmëri të shkëlqyer. E thjeshtë dhe e rehatshme për t’u veshur, me pjesë të mbushura me shkumë të integruara në rripin e belit. Aksesorë standardë: shirita reflektues, bilbil dhe nën këmbë. Pesha gr 730. CE EN ISO 12402-3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIUBBOTTO EVO 165N ROSSO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *