GHIACCIAIE MARINE IGLOO IG 36 ULTRA LT.34

131.25 

Description

 2420002

Descrizione

Ghiacciaie Marine costruite in polietilene mantengono il ghiaccio più a lungo grazie al loro spesso strato di isolamento. Dotate di rivestimento contro l’ingiallimento, macchie, odori e dal degrado causato dai raggi UV. Complete di manigle rivestite in materiale antiscivolo. Colore Bianco ad eclusione del 2420023.

Unità di misura N

Përshkrim Kuti akulli detare të ndërtuara në polietilen e mbajnë akullin më gjatë falë shtresës së tyre të trashë të izolimit. E pajisur me një shtresë kundër zverdhjes, njollave, aromave dhe degradimit të shkaktuar nga rrezet UV. I plotë me doreza të mbuluara me material jo-shqip. Ngjyra e bardhë përveç 2420023.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GHIACCIAIE MARINE IGLOO IG 36 ULTRA LT.34”

Your email address will not be published. Required fields are marked *