FULCRON LT. 1

12.80 

Description

 6464681

Descrizione

Superpulitore sgrassante non tossico. Elimina in pochi secondi lo sporco più ostinato. Formula concentrata: può essere utilizzato puro o diluito in funzione della superficie da trattare. Sicuro perché non è nocivo, tossico, aggressivo, infiammabile, abrasivo. Non contiene ammoniaca, fosfati e coloranti. Utilizzo puro per Motori, Piedi motore, Sentine e macchie d’olio. Diluito 1/5 per Cuscinerie, Tendalini, Tessuti, Sky. Diluito 1/20 per Gel Coat, Vele, Parti in plastica, Tappezzeria. Flacone lt 1

Unità di misura N

Përshkrim

Super pastrues për degreasimin jo toksik. Eliminon papastërtitë më kokëforta në sekonda. Formulë e përqendruar: mund të përdoret e pastër ose e holluar sipas sipërfaqes që do të trajtohet. E sigurt sepse nuk është e dëmshme, toksike, agresive, e ndezshme, gërryese. Nuk përmban amoniak, fosfate dhe ngjyra. Përdorim i pastër për motorët, këmbët motorike, faturat dhe njollat ​​e vajit. Holluar 1/5 për jastekë, çadra, pëlhura, qiell. I holluar 1/20 për pallto xhel, vela, pjesë plastike, tapiceri. Shishe 1 l

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FULCRON LT. 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *