FRIGO DA INCASSO CD

1,062.00 

Available on backorder

Description

2428020

Descrizione:

Frigorifero COOLMATIC CD a cassetto a compressore. Design compatto, piatto e salva spazio, ideale per spazi limitati. Il gruppo refrigerante può essere montato a lato del frigorifero portatile (destra o sinistra) e fino a mt 1,5 di distanza. Sbloccaggio e apertura con un solo movimento.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

2428020

FRIGORIFER CD 20 I BARDH

Përshkrim:

CD frigorifer sirtar COOLMATIC me kompresor. Dizajn kompakt, i sheshtë dhe që kursen hapësirë, ideal për hapësira të kufizuara. Njësia e ftohjes mund të montohet në anën e ftohësit (djathtas ose majtas) dhe deri në 1.5 metra larg. Zhbllokimi dhe hapja me një lëvizje të vetme.
Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FRIGO DA INCASSO CD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *