FINS NATEEVA

45.99 

Available on backorder

Category:

Description

410513

The Nateeva snorkelling fins have an open foot pocket. Their design is innovative and the foot pocket is soft and comfortable. Adjusting the fin strap is easy and intuitive. This system allows the fins to fit sizes from 30 to 47.

This fin blade is light and responsive. The blade and foot pocket are equipped with a practical connection system which allows the fins to clip together, facilitating transport.

The main features that make this snorkeling fin comfortable are:

• Buckle-free strap adjustment
• Ultra-comfortable foot pocket
• Blade attachment system for easy transportation

PERKTHIMI:

Pendët e snorkeling Nateeva kanë një xhep të hapur për këmbë. Dizajni i tyre është inovativ dhe xhepi i këmbës është i butë dhe i rehatshëm. Rregullimi i rripit të fijeve është i lehtë dhe intuitiv. Ky sistem lejon që pendët të përshtaten me madhësi nga 30 në 47.

Ky teh fin është i lehtë dhe i përgjegjshëm. Tehu dhe xhepi i këmbës janë të pajisur me një sistem praktik lidhjeje i cili lejon që pendët të ngjiten së bashku, duke lehtësuar transportin.

Karakteristikat kryesore që e bëjnë këtë pendë snorkeling të rehatshme janë:

• Rregullim i rripit pa kopsa
• Xhep jashtëzakonisht i rehatshëm për këmbë
• Sistemi i ngjitjes së tehut për transport të lehtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FINS NATEEVA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *