FILTRO DECANTATORE

46.00 

Available on backorder

Description

1919617

Descrizione:

Filtro decantatore gasolio/benzina con elemento filtrante in acciaio inox, vaschetta trasparente che consente di vedere le impurità depositate sul fondo. Indicato per motori entrobordo e fuoribordo. Portata 50 Lt./h. Filettature F da mm. 1/4×1,5. Dim. mm. 130 x 76 x 58.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

1919617

FILTER DEKANTUES

Përshkrimi:

Filtër dekantues dizel / benzinë ​​me element filtri çeliku inox, tabaka transparente që ju lejon të shihni papastërtitë e depozituara në pjesën e poshtme. I përshtatshëm për motorët e brendshëm dhe të jashtëm. Kapaciteti 50 Lt./h. Fijet F nga mm. 1 / 4×1.5. Dim. Mm. 130 x 76 x 58
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FILTRO DECANTATORE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *