FERRO DI CAVALLO ARANCIONE

63.72 

Description

 P63750

Descrizione

Salvagente a ferro di cavallo con rivestimento rimovibile in polietilene espanso galleggiante ( 147 N) con ampia apertura adatta a tutte le corporature. Fabbricato con tessuto lavabile, altamente resistente (1100 decitex, rivestito in PVC) e chiusura con zip. Dimensioni cm. Altezza 53 x Larghezza 62 x Spessore 11

Përshkrim

Buzë shpëtimi me patkua me mbulesë shkumë polietileni lundrues të lëvizshëm (147 N) me hapje të madhe e përshtatshme për të gjitha ndërtimet. E bërë me pëlhurë të larë, shumë rezistente (1100 decitex, e veshur me PVC) dhe mbyllje me zinxhir. Dimensionet cm. Lartësia 53 x Gjerësia 62 x Trashësia 11

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FERRO DI CAVALLO ARANCIONE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *