FARIA — CONTAGIRI PER FUORIBORDO

211.00 

Available on backorder

Description

5454501

Descrizione:

Contagiri e contaore a 12 VDC, con Ø 85 mm per motori fuoribordo per alternatori a 4,6,8,10,12,20 poli.

MANUALE CONTAGIRI

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5454501

7000 RPM DHE NUMRIMI I ORËVE – NGJYRË E ZEZE

Përshkrimi:

Tahometër 12 VDC dhe numërues orësh, me Ø 85 mm për motorët e jashtëm për alternatorët 4,6,8,10,12,20 pole.

MANUALE CONTAGIRI

Njësia Matëse:

N

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FARIA — CONTAGIRI PER FUORIBORDO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *