ESTINTORE CLASSE DI FUOCO 13A-89BC

42.99 

Available on backorder

Description

1213122

Descrizione

Estintore in alluminio per uso navale imbarcazioni da lavoro, pesca e mercantili, completo di supporto. Certificati MED 2014/90/EU, CE 0029, EN3, P.E.D. 2014/68/EU.

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

1213122

FIKSE ZJARRI PLUHUR KG 2

Përshkrimi

Fikës zjarri alumini për përdorim detar për punë, peshkim dhe anije tregtare, i kompletuar me mbështetje. MED 2014/90 / BE, CE 0029, EN3, P.E.D. 2014/68 / BE.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESTINTORE CLASSE DI FUOCO 13A-89BC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *