ESTINTORE A SCHIUMA KG.2

42.99 

Available on backorder

Category:

Description

1213142

Descrizione

Estintore a schiuma AFFF, ideale per locale cucina in quanto spenge incendi causati da olii, grassi vegetali ed animali. Certificato MED 2014/90/EU, P.E.D. 2014/68/EU, CE 0029/2017.

Unità di misura

N
PERKTHIMI

1213142

FIKESI I ZJARRIT 8A-70B-25F

Përshkrimi

Fikës me shkumë AFFF, ideale për dhomat e kuzhinës pasi shuan zjarret e shkaktuara nga vajrat, yndyrat bimore dhe shtazore. MZHE 2014/90 / Certifikata e BE-së, P.E.D. 2014/68 / BE, CE 0029/2017.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESTINTORE A SCHIUMA KG.2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *