ELICA CT 165 24V

3,631.81 

Available on backorder

Description

0380165

Descrizione:

CT 165 – E’ la soluzione ideale per la maggior parte delle imbarcazioni da diporto a vela o a motore. Il piede di spinta, in materiale composito lubrificato a vita, non necessita di alcuna manutenzione, i cuscinetti a sfera a tenuta stagna assicurano la lunga durata del materiale, gli ingranaggi spiroconici garantiscono un perfetto funzionamento, le rondelle protettive riparano i cuscinetti del piede dalle lenze per la pesca o da altri oggetti pericolosi. Offre un buon rapporto qualità/prezzo, è inoltre leggerissima e di grande robustezza, si installa facilmente sia a prua che a poppa. Per la completa e corretta installazione sono necessari: pannello di comando, tunnel, fusibile, porta fusibile ed isolatore elettrico per batterie, già complete di relè motore. Ideale per barche tra 12 e 19 mt. 2 Eliche, Spinta 160 kg., Potenza 11,88 Kw/15,9 Hp, 24V, Ø tunnel mm. 250, Peso, 36 Kg.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

0380165

HELIKA CT 165 24V

Përshkrimi:

CT 165 – Është zgjidhja ideale për shumicën e lundrimeve të kënaqësisë ose varkave me motor. Këmba e shtytjes, në një material të përbërë të lubrifikuar gjatë gjithë jetës, nuk kërkon mirëmbajtje, kushinetat e topit të papërshkueshëm nga uji sigurojnë jetëgjatësinë e materialit, ingranazhet spirokonike garantojnë funksionim të përsosur, rondelet mbrojtëse mbrojnë kushinetat e këmbëve nga linjat për peshkim ose të tjera objekte të rrezikshme. Ofron një raport të mirë cilësi/çmim, është gjithashtu shumë i lehtë dhe shumë i qëndrueshëm, mund të instalohet lehtësisht si në hark ashtu edhe në pjesën e prapme. Për instalim të plotë dhe korrekt kërkohen: paneli i kontrollit, tuneli, siguresa, mbajtësja e siguresave dhe izoluesi elektrik për bateritë, tashmë i kompletuar me rele motori. Ideale për varkat ndërmjet 12 dhe 19 metra. 2 Helika, Shtytje 160 kg., Fuqia 11.88 Kw / 15.9 Hp, 24V, Ø tunel mm. 250, Pesha, 36 kg.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELICA CT 165 24V”

Your email address will not be published. Required fields are marked *