ELICA BTQ 140-30

2,246.00 

Available on backorder

Description

 0390030

Descrizione

BTQ 140 – Materiali di ultima generazione, nessun componente elettronico è installato sul motore. Tutte le protezioni sono gestite dal microprocessore installato sui pannelli di controllo. Inversione di spinta con ritardo programmato, disinserimento automatico temporizzato. Protezione termica contro il surriscaldamento del motore. Elica e carter di protezione per i teleinvertitori in robusto materiale composito, riduttore in bronzo, anodo di zinco di serie indipendente dal riduttore e facilmente sostituibile. Dotata di giunto elastico parastrappi. Per barche 7-8,5 mt, 1 elica, Tunnel Ø mm. 140, 12V, Fusibile 150A, Potenza 1,5Kw, Spinta 30 Kg, Peso 11,8 Kg.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

0390030


PROPELLER BTQ 140-30KG 12V

Përshkrimi:

BTQ 140 – Materialet e gjeneratës së fundit, asnjë përbërës elektronik nuk është i instaluar në motor. Të gjitha mbrojtjet menaxhohen nga mikroprocesori i instaluar në panelet e kontrollit. Shtytje e kundërt me vonesë të programuar, mbyllje automatike në kohë. Mbrojtje termike nga mbinxehja e motorit. Shtylla dhe shtresa mbrojtëse për përmbysjen e përmbysësve në material të përbërë të fortë, zvogëlues bronzi, anodë zinku si standard i pavarur nga zvogëluesi dhe lehtësisht i zëvendësueshëm. E pajisur me bashkues fleksibël fleksibël. Për anijet 7-8,5 mt, 1 helikë, Tunel Ø mm. 140, 12V, Siguresa 150A, Fuqia 1,5Kw, Futje 30 Kg, Pesha 11,8 Kg
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELICA BTQ 140-30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *