ELETTROVENTILATORE PORTATA 750 MC/ORA

191.00 

Available on backorder

Description

 3334135

ELETTROVENTILATORE 12 V.

Descrizione

Elettroventilatore in linea in tecnopolimero, conforme ISO 8846, EN 55014, indicato per la ventilazione e l’aspirazione nei locali motore.

FINAL ELEKTRIK 12 V.

Përshkrim

Ventilator elektrik teknopolimer në linjë, në përputhje me ISO 8846, EN 55014, i përshtatshëm për ajrim dhe nxjerrje në dhomat e motorit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELETTROVENTILATORE PORTATA 750 MC/ORA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *