ELETTROPOMPA CP

1,423.00 

Available on backorder

Description

 1616679

Descrizione

Elettropompa CP autoadescante con corpo pompa e girante in bronzo. Tenuta meccanica di alta qualità in ceramica, grafite, inox. Idonea per travaso liquidi, scarico acque chiare, svuotamento sentina. Possibilità di invertire il flusso. Consigliato installare un filtro e valvola di non-ritorno sulla bocca d’aspirazione.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

 

POMPA ELEKTRIKE CP 24 V.

Përshkrim

Pompë elektrike CP vetë-mbushëse me trupin e pompës dhe shtytësin në bronz. Vulë mekanike me cilësi të lartë në qeramikë, grafit, çelik inox. I përshtatshëm për transferimin e lëngjeve, shkarkimin e ujit të pastër, zbrazjen e faturës. Mundësia e përmbysjes së rrjedhës. Rekomandohet të instaloni një filtër dhe valvul pa kthim në gojën e thithjes.
Njësia matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELETTROPOMPA CP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *