ELECTRIC BLOWER OUTPUT 280 M3/H

70.00 

Available on backorder

Description

 3334112

Description

Electric blower Rina approved, particularly suitable for ventilation and suction in engine rooms.

units of measure

N
Perkthimi:

3334112

Ventilator Elektrik 12 V.

Përshkrim

Ventilatori elektrik Rina i miratuar, veçanërisht i përshtatshëm për ventilim dhe thithje në dhomat e motorit.
Njësitë e masës :

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELECTRIC BLOWER OUTPUT 280 M3/H”

Your email address will not be published. Required fields are marked *