ECO/GPS CRUISE 7

656.00 

Available on backorder

Description

 5606041

Descrizione:

Cartografico ed ecosandaglio pensato e progettato per le piccole imbarcazioni. I due connettori e il Gps interno permettono una semplice e rapida installazione. Il trasduttore 83/200 Khz è in grado di sfruttare la funzione Chirp in banda media e alta offrendo una chiara lettura del fondo per essere reso facilmente leggibile sul display Widescreen ad alta luminosità da 1000 candele. Dotato di tastiera e di un un selettore rotativo per un utilizzo rapido e sicuro. Compatibile con con la cartografia C-map Discover (5600740.xx) con cui è possibile utilizzare il calcolo automatico della rotta da punto a punto (solo con cartografia Max-n+ e non deve sostituire le normali procedure per navigare in sicurezza.). Cover non compresa.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5606041

SOUNDER 7 ME PËRKTHYES 83/200

Përshkrimi:

Sounder hartografik dhe jehonë i konceptuar dhe projektuar për varka të vogla. Dy lidhësit dhe GPS-i i brendshëm lejojnë një instalim të thjeshtë dhe të shpejtë. Transformuesi 83/200 Khz është në gjendje të përfitojë nga funksioni Chirp në brezin e mesëm dhe të lartë duke ofruar një lexim të qartë të sfondit për t’u bërë lehtësisht i lexueshëm në ekranin e gjerë me 1000 candelas me shkëlqim të lartë. E pajisur me tastierë dhe një çelës rrotullues për përdorim të shpejtë dhe të sigurt. E përputhshme me hartografinë C-map Discover (5600740.xx) me të cilën është e mundur të përdoret llogaritja automatike e itinerarit nga pika në pikë (vetëm me hartografinë Max-n + dhe nuk duhet të zëvendësojë procedurat normale për të lundruar në mënyrë të sigurt.) . Mbulesa nuk përfshihet.
Njësia matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ECO/GPS CRUISE 7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *