ECHOTEST II DEPTH SOUNDER

236.13 

Description

Art. P38074

 

Small handheld depth sounder, of extremely simple operation, particularly intented for pneumatic or dinghy sailors. Equally useful to scubadivers : it gives depth indication relative to the bottom, distance to a rock or to an underwater quay. Totally waterproof, the Echotest II sounds up to 80 metres, and can be used at a maximum depth of 50 metres. Echotest operates only when immersed.Frequency : 200 kHz. Depth range : from 1 m to 80 m (3 to 240 ft). Display : LCD, 7 segments, LED backlighting. Power supply : rated for 500 readings from one 9 V alkaline battery (6 F 22). Consumption : 70 mA.Waterproof up to 50 m depth.Dimensions : Ø 42 x Length 198 mm. Weight : 300 g.

 

Perkthimi:

 

Tingëllues i vogël me thellësi në dorë, me funksionim jashtëzakonisht të thjeshtë, i destinuar veçanërisht për marinarët pneumatikë ose me gomone. Po aq i dobishëm për skubadivers: jep tregues thellësie në lidhje me fundin, distancën nga një shkëmb ose nga një kalatë nënujore. Plotësisht i papërshkueshëm nga uji, Echotest II tingëllon deri në 80 metra dhe mund të përdoret në një thellësi maksimale prej 50 metrash. Echotest funksionon vetëm kur është i zhytur. Frekuenca: 200 kHz. Gama e thellësisë: nga 1 m në 80 m (3 deri në 240 ft). Ekrani: LCD, 7 segmente, ndriçim i pasmë LED. Furnizimi me energji elektrike: i vlerësuar për 500 lexime nga një bateri alkaline 9 V (6 F 22). Konsumi : 70 mA.I papërshkueshëm nga uji deri në 50 m thellësi. Përmasat : Ø 42 x Gjatësia 198 mm. Pesha: 300 g.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ECHOTEST II DEPTH SOUNDER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *