DOCCIA DI RICAMBIO DRITTA

25.99 

Description

2424218

Descrizione:

Doccia con testa in ottone cromato e impugnatura in ABS bianco, con pulsante push-off con ritorno automatico. Attacco 1/2” maschio. Per tubo art. 2424212/4 o similari.

Unità di Misura:

N
Perkthime:

2424218

Koke Dushi

Përshkrim:

Dush me kokë bronzi të kromuar dhe dorezë të bardhë ABS, me buton shtypi me kthim automatik. Lidhje 1/2 ”mashkullore. Për artin e tubave. 2424212/4 ose të ngjashme.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOCCIA DI RICAMBIO DRITTA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *