DELICIOUS BLUE BASKET LARGE

39.00 

Available on backorder

Description

 2162030

Description

Blue Delicious basket in polyester fabric, with zip closure and shoulder strap. Perfect for carrying or storing crockery or much more. Useful on the boat as in the camper or at home.

units of measure

N
Perkthimi:

Reference: 2162030

SHOBE E MADHE BLU CM 28 x 32

Përshkrim

Shporta Blue Delicious në pëlhurë poliestër, me mbyllje me zinxhir dhe rrip shpatullash. E përkryer për mbajtjen ose ruajtjen e enëve ose shumë më tepër. E dobishme në varkë si në fushues ose në shtëpi.
njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DELICIOUS BLUE BASKET LARGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *