DASHBOARD STEREO GR350BT

500.00 

Description

 5553423

Description

Square dashboard stereo, with Bluetooth, USB input and AM / FM tuner. Quick controls with keys and rotary knob for choosing quickly and confirm the desired setting or function. The USB port allows you to use personal storage media e play audio files (MP3 / WMA / OGG / FLAC / APE / AAC / AC3), videos (MPEG1 / MPEG2 / MPEG 4-XVID / DIVX / H.264 / H.263 / WMV9 / RMVB) and JPEG / images BMP of maximum 6.5 Mb. Splash-proof. Width 113 mm, Height 103 mm, Total depth 105 mm, Projection from the fiberglass after assembly 20 mm. Measurements for assembly: Recessed hole diameter 82 mm, depth 85 mm

units of measure

N

Perkthimi:5553423

Dashbord i Bardhe STEREO GR350BTW

Përshkrim

Stereo e pultit katror, ​​me bluetooth, hyrje USB dhe sintonizues AM / FM. Kontrollet e shpejta me çelësa dhe çelës rrotullues për të zgjedhur shpejt dhe konfirmoni cilësimin ose funksionin e dëshiruar. Porta USB ju lejon të përdorni media personale të ruajtjes dhe të luani skedarë audio (MP3 / WMA / OGG / FLAC / APE / AAC / AC3), video (MPEG1 / MPEG2 / MPEG 4-XVID / DIVX / H.264 / H.263 / WMV9 / RMVB) dhe JPEG / imazhe BMP maksimale 6.5 Mb. I papërshkueshëm nga uji. Gjerësia 113 mm, Lartësia 103 mm, Thellësia totale 105 mm, Projeksion nga tekstil me fije qelqi pas montimit 20 mm. Matjet për montim: Diametri i vrimës së futur 82 mm, thellësia 85 mm

Njësitë e masës:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DASHBOARD STEREO GR350BT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *