CUTLERY BONE – 24 PC

79.99 

Description

33025

The cutlery of 24 pcs (6 services), is made of stainless steel and has the handle in ABS
Perfect to combine with melamine tableware.

Perkthimi:

Takëmi prej 24 copë (6 shërbime), është prej çeliku inox dhe ka dorezë në ABS
E përkryer për t’u kombinuar me enët e tavolinës melamine.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUTLERY BONE – 24 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *