CUSCINETTO IN MICRO FIBRE

22.99 

Description

0920230

Descrizione:

Cuscinetto realizzato con speciali e morbide micro-fibre, ottimo per la pulizia di superfici verniciate e tendalini. Può essere usato asciutto per togliere la polvere dai pavimenti. Da sovrapporre al supporto art. 09.20270

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

0920230

Lecke Pastrimi

Përshkrim

Kushineta e bërë me mikro-fibra të veçanta dhe të buta, të shkëlqyera për pastrimin e sipërfaqeve të lyera dhe tendave. Mund të përdoret e thatë për të hequr pluhurin nga dyshemetë. Për tu mbivendosur në artin mbështetës. 09.20270
Njësia matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUSCINETTO IN MICRO FIBRE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *