CUPRON 3.0 NERO LT. 0,75

49.99 

Description

 6463202

Descrizione

Antivegetativa ablativa frutto di una evoluzione formulistica che garantisce una adeguata protezione stagionale e permette un’applicazione universale su tutti i tipi di barche e supporti. Per ottenere una buona prestazione durante tutta la stagione è necessario applicare 2 mani di prodotto. L’antivegetativa è compatibile con la maggior parte dei fondi come ad esempio Ticoprene e Unikote PRO. Tutte le tinte sono idonee per scafi in alluminio. Bianco resa teorica 9,2 mq./Litri Altri colori resa teorica 7 mq./Litri

Unità di misura N

Përshkrim

Antifouling ablativ që rezulton nga një evolucion i formulimit që garanton mbrojtje te pershtatshme sezonale dhe lejon aplikim universal në të gjitha llojet e varkave dhe mbështetësve. Për të arritur një performancë të mirë gjatë gjithë sezonit është e nevojshme të aplikoni 2 shtresa të produktit. Antifouling është në përputhje me shumicën e abetareve të tilla si Ticoprene dhe Unikote PRO. Të gjitha ngjyrat janë të përshtatshme për lëvoret e aluminit. Mbulimi teorik i bardhë 9,2 m2 / litra Mbulesa teorike e ngjyrave të tjera 7 m2 / litra

Njësia matëse

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUPRON 3.0 NERO LT. 0,75”

Your email address will not be published. Required fields are marked *