COPRIPARABORDO MAJONI “M” M4 BLU NAVY

19

Categories: ,

Description

 1515403N

Descrizione

100% poliestere elasticizzato, lavabile a 40°C in lavatrice, non opacizza le fiancate, dispositivo autobloccante che ne evita la perdita e facilita il montaggio, elevata resistenza all’usura. Copertura totale per i modelli a pera. Venduti a coppia. Ø cm. 21, Lung. cm. 62, Mod. M4

Unità di misura N

Përshkrim

100% poliester i shtrirë, që lahet në makinë në 40 ° C, nuk shurdhon anët, pajisje vetë-bllokuese që parandalon humbjen dhe lehtëson montimin, rezistencë të lartë ndaj konsumimit. Mbulim i plotë për modelet në formë dardhe. Shitet ne dyshe. Cm. 21, Gjatësia cm. 62, Formulari M4

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COPRIPARABORDO MAJONI “M” M4 BLU NAVY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *