CONTAORE Ø MM.52

75.35 

Available on backorder

Description

 5420876

Descrizione

Strumenti stagni IP67 con spia ad illuminazione rossa, LED integrato, completi di cornice tonda e cavo di collegamento.

Përshkrim

Instrumente të papërshkueshme nga uji IP67 me dritë të kuqe, LED të integruar, të kompletuara me kornizë të rrumbullakët dhe kabllo lidhëse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CONTAORE Ø MM.52”

Your email address will not be published. Required fields are marked *