CONTACATENA DA PLANCIA CON DISPLAY

425.00 

Available on backorder

Description

 0307848

Descrizione

Contacatena da plancia stagno IP67 con display grafico da 3,5” a colori ad elevata luminosità, tasti capacitivi. Funzione di discesa automatica, allarme in salita e blocco tasti. Gestione del salpa ancora con caduta libera automatica. Visualizzazione della velocità di movimento della catena, della misura di catena calata in metri o piedi e della tensione di alimentazione. Interfaccia CAN BUS per il trasferimento dati. Interfaccia utente multilingua. Completo di sensore contametri. Funzione di recupero dell’ancora in caso di sensore non funzionante. Alimentazione 12/24V. Dimensioni 115 x 115

Unità di misura N

Përshkrim

Mates zinxhiri në panelin e kontrollit të papërshkueshëm nga uji IP67 me ekran grafik me ngjyra me shkëlqim të lartë 3,5 ”, çelësa kapacitivë, funksioni i zbritjes automatike, alarmi në ngjitje dhe kyçja e çelësit. Menaxhimi i xhamave me rënie automatike të lirë. Shfaqja e shpejtësisë së lëvizjes së zinxhirit, matja e zinxhirit të ulur në metra ose këmbë dhe voltazhi i furnizimit me energji elektrike. Ndërfaqja MUND BUS për transferimin e të dhënave. Ndërfaqja e përdoruesit në shumë gjuhë. E kompletuar me sensorin e njehsorit të njehsorit. Funksioni i rikuperimit të spirancës në rast të sensorit që nuk funksionon. Furnizimi me energji 12 / 24V. Përmasat 115 x 115

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CONTACATENA DA PLANCIA CON DISPLAY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *