CONFEZIONATRICE SOTTOVUOTO

144.00 

Available on backorder

Description

 2424507

CONFEZIONATRICE SOTTOVUOTO

Descrizione

Macchina in ABS con base dotata di supporti antiscivolo, camera del vuoto con taglio di sicurezza a 45° che facilita l’ inserimento della busta, riduce lo spreco di plastica ed evita l’ aspirazione di liquidi. Dimensioni compatte (dopo il suo utilizzo può essere riposta verticalmente occupando lo spazio di una bottiglia) e consumo di energia ridotto con possibilità di utilizzo sia a 12V che a 220V (utilizzando il trasformatore da acquistare separatamente). Pannello di comando digitale con led luminoso e tasto a tre impulsi: ciclo automatico completo per buste e rotoli, ciclo saldatura per buste e rotoli, ciclo aspirazione per barattoli. Barra saldante lunghezza cm. 33 per uno spessore di mm.1. Confezione completa di trasformatore a 12V e nr.10 buste per sottovuoto di dimensioni cm. 20×30

Përshkrim

Makinë ABS me bazë e pajisur me mbajtëse që nuk rrëshqasin, dhomë vakum me prerje sigurie 45° që lehtëson futjen e qeses, redukton mbetjet plastike dhe shmang aspirimin e lëngjeve. Dimensione kompakte (pas përdorimit mund të ruhet vertikalisht, duke zënë hapësirën e një shisheje) dhe konsum të reduktuar të energjisë me mundësinë e përdorimit si 12V ashtu edhe 220V (duke përdorur transformatorin që blihet veçmas). Paneli i kontrollit dixhital me LED ndriçues dhe buton me tre impulse: cikël i plotë automatik për çanta dhe rrotulla, cikël vulosjeje për çanta dhe rrotulla, cikël thithjeje për kanaçe. Gjatësia e shufrës vulosëse cm. 33 për një trashësi prej 1 mm. Pako e kompletuar me transformator 12V dhe 10 thasë vakum me përmasa cm. 20×30

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CONFEZIONATRICE SOTTOVUOTO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *