COMPRESSORE SECOP BD35:

699.00 

Available on backorder

Description

 2424738

Descrizione:

Compressore per unità refrigeranti COMPACT con giunti PICCOLI è notevolmente efficiente in quanto sigillato ermeticamente, opera con una miscela di olio e gas refrigerante ecologico R134. Provvisto di controllo automatico elettronico che spegne automaticamente il compressore quando la tensione della batteria scende sotto 10,4V (12V) o 22,8V (24V). Completo di giunti rapidi di collegamento. Alim. 12/24 V Dim. mm. 270x160x155h. Peso kg. 9. Consumo 320W/24h.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

2424738

KOMPRESOR SECOP BD35

Përshkrimi:

Kompresori për njësitë ftohëse KOMPAKTE me fuga TË VOGLA është jashtëzakonisht efikas pasi është i mbyllur hermetikisht, funksionon me një përzierje vaji dhe gazi ftohës ekologjik R134. E pajisur me kontroll elektronik automatik që fiket automatikisht kompresorin kur tensioni i baterisë bie nën 10.4V (12V) ose 22.8V (24V). I kompletuar me bashkime të lidhjes së shpejtë. Furnizimi me energji elektrike 12/24 V Dim.Mm. 270x160x155h. Pesha kg. 9. Konsumi 320W / 24h.

MANUALE UNITA COMPACT

Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COMPRESSORE SECOP BD35:”

Your email address will not be published. Required fields are marked *