CLOUD SLIPPER Y&L

22.00 

Category:

Description

Art. 440738

 

Colorful and light flip flops by Mares. Ideal for leisure time and sports.
New colors, up-to-date combinations and pleasant to wear. Materials always carefully selected in compliance with European standards.
Color your summer at the beach or in the pool with these wonderful flip-flops!

 

Perkthimi:

 

Shapka me ngjyra dhe të lehta nga Mares. Ideale për kohën e lirë dhe sportet.
Ngjyra të reja, kombinime të përditësuara dhe të këndshme për t’u veshur. Materialet e zgjedhura gjithmonë me kujdes në përputhje me standardet evropiane.
Ngjyrosni verën tuaj në plazh ose në pishinë me këto shapka të mrekullueshme!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CLOUD SLIPPER Y&L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *